Corallrosa & fuschia nails


ÄLSKAR alla dessa härliga färger,solen skiner på oss fortfarande så då passar vi på att använda alla möjliga färglada colors =D



Förklaringen till  plåstret ser ni längre ner ...




Mina naglar last week, tyvärr var jag clumsy häromdagen och bröt av lillfinger nageln...se bilden nedan men OBS om du är känslig, then dont ;)


VAR FÖRSIKTIGA om ni har långa naglar.. please!!! detta gjorde suuuuuuuuper ont!
">

Hur viktigt är det med Kommunikation?



Hej alla =D är det inte underbart att solen är på besök hos oss! mm helt underbart,bilden ovan är från igår SUNSET! just lovely och det är otroligt att bara en sån sak kan få igång känslor och tankar.
Som jag tidigare nämnt så har jag flyttat min andra blogg hit och kommer att köra annat också lite djupare saker.
So yes OUTSIDE my work I do have other things to say and share :D absolutely. Här kommer ett sådant inlägg, hope you read it and share your thoughts :)




Efter att man går igenom en del saker i livet får det en att börja fundera, man lever och man lär sig som man brukar säga,vi utvecklas lite till every single day that passes us by. Livet är ju fullt med viktiga egenskaper och detaljer vi måste kunna hantera. Jag satt och filosoferade här om dagen om väldigt olika saker men så kom jag in på KOMMUNIKATION och fastnade där. WOW, det är egentligen helt otroligt hur stort och viktigt det är med just kommunikation, ett ord som innehåller bland det viktigaste vi behöver kom jag fram till.


Vad menas med Kommunikation? vad säger det dig?


som sagt, ett brett ämne,men för mig kan det innebära att man talar om kommunikation mellan människor,då vi brukar "tänka" på det talade eller skrivna ordet,eller hur? Som är så viktigt,att komma fram med budskapet MEN inte minst är kroppsproket lika viktigt ,Faktiskt om man tänker efter. Det har slagit mig nu på senare tid att det gör väldigt mkt, tex ...nu förtiden sker väldigt mycket kommunikation via internet,tex chat och e-mail ,och då vi inte kan se eller GE något kroppspråk ställs det i dom här situationerna EXTRA mycket krav på HUR MAN VÄLJER att skriva orden.



KÄNSLIGT kan det vara,Verkligen! Jag har märkt att ett enda felaktigt valt ord eller gest kan,om det vill illa orska stora konflikter. Via våra ord och kroppspråk har vi ju en hel del dominans att visa eller underkastelse. Vi visar ju alltid hur vi vill och känner genom blickar,hållning,ansiktsuttryck och ..wow.. TONLÄGE. Man märker direkt när någon kanske säger en sak men kroppspråket säger något helt annat,helt fel signaler. Om kroppspråket säger annat än det vi talat om eller en annan sak är om man inte lyssnar noga kan stor amissförstånd ske,oftast väldigt onöödiga missförstånd.Därför är det så sjukt viktigt med kommunikation mellan oss människor, vi MÅSTE lära oss att kunna kommunicera rätt. Tro mig det är aldrig en enkell match speciellt inte om känslor är inlandade men I believe att om vi kanske kan bli lite tydligare kan det vara lättare att hantera konflikter och missförstånd då vi får större förståelse för hur andra ser oss, accepterar och uppskattas. Jag har själv testat, det är svårt men på det sättet har jag själv lärt mig till ett bättre, (hoppas jag sakta men säkert) och får samtidigt bättre självförtoende.Då är det inga problem at tkunna vara social.



När jag pratar om Kommunikation menar jag inte bara kommunication mellan ett PAR, nej nej, jag menar all kommunikation. familj, vänner, jobb, socialt på nätet. VI MÅSTE ÖVA ÖVA ÖVA för att bättra oss!!!! ÖVA på att LYSSNA och samtala "rätt",viktigt!


Vid komunikation har vi en "sändare" och en "mottagare" som vill nå fram med ett budskap genom alla dessa olika sätt man kan kommunicera på,sen händer ju det andra saker där emellan, hur mottagaren tar buskapet. att få uppskattning elr ngt positivt om man gjort ngt bra resulterar det oftast till bättre fortsättning men vitkigt är det också med den mindre bra sidan att det kommmer fram, oftast bättre än att inte kommunnicera alls, tycker jag. Annars vet man ju inte och det kan bli fortsatta missförstånd.

Är man mer än En så kan vi itne komma undan med envägskommunikation, det blir svårt ,då sker inget sammarbete. Vi måste ha en tvåvägskommunikation vilket gör att den som tar emot det som sändaren säger,kan fråga om något är oklart. (VIKTIG PUNKT) Om ni tänker efter så sker detta överallt, det kan vara mellan vänner eller om vi tex chattar då saker oftast kan misstolkas.Båda måste kunna kommunicera med varann,ställa frågor utan att det blir fel,det minskar missförstånd för konflikter då BÅDA parterna kan då känna sig delaktiga i slutresultatet,båda måste uppskattas. Det handlar om att ge och ta. TEX, vi kan inte säga en sak och mena annat, ex aatt säga att man kan ställa frågor och samtidigt genom annat kroppspråk visa att man inte bryr sig eller itne har tid, DÅ blir det fel.

UPPSKATTNING är super viktig också, och det kan vi faktiskt vara väldigt dåliga på ibland ...

 

forts följer ....

">

Mina korallrosa naglar







Täkte visa er mina corallrosa naglar som jag snart ska måla om, dom har jag haft i 3 dagar nu och börjar redan tröttna,"arbetsskada"som jag kallar d för haha. Det blir så när man jobbar med detta, och speciellt nu när det är sommar då man får så mkt inspiration av alla möjliga färger.
Frågan är vad som kommer att målas sen, hmm .


Har ni förslag??

Give´em to me !!!


">

Bra jobbat Carol med min Chile inspired makeup/nails!!

Yaaay, det var så roligt att få se Dig Carolcita på Chile matchen med dina naglar och makeup inspired by me!!
Härligt att du gjorde den och jag hoppas att det är ngn annan som har testat sminkningen, its fun!!
Fint blev d iaf =D och imorn smäller det igen,chile match, but how would the makeup and nails be this time??

Tack så mycket för att JUST DU följer min blogg och låter mig inspirera Er med alls jag kommer på inom BEauty!!

soo here we have a picture of her Chile inspired make up.
Tack för att du skickat bilder, och hörni ,är det ngn som testar den smnkningen TA KORT och skicka till mig så får ni komma upp här på bloggen :D

 
BRA JOBBAT!!! very nice ;)





">

Sandras nya hair color and extensions


Japp,det blev ju av tillslut, det blev ljusare,hoppas du trivs i den här fargen ett tag nu Sandrita!


And yeeess, kära kunder, ni FÅR faktiskt äta matlådan hos mig om ni ber SNÄÄLLT! haha Den här pluttisen var något hungrig efter jobbet,såklart :) så there for the Hamburger, den ville komma med på bild, men det är ju håret ni måste koncentrera er på of course :P
Där har ni iaf 2 FÖRE bilder.


AFTER pics!! SNYGGT vart det ju ändå i den längden,inte för långt och inte för kort,och här har jag ju lockat och stylat det lite oxå.;) fint till sommaren!!


=D


">

Nathalies Glasiga naglar



Tack för ditt återbesök,hoppas du gillar dina nya ""GLASIGA" naglar :D

KRamar!
">

Chile world cup inspired make up step by step!




Då var det dags! the World Cup is here!!! Självklart vart jag tvungen att göra ngt lite roligare till smink Nu när CHILE ändå är med!! =D yaay!
So this is what I did! my nails and then eye make up med chiles färger, and yeah, kind of a flag . Så slipper vi hela ansiktsmålningen. Det här är en variant, annars är det bara att LEKA fullt ut med färgerna and be CREATIVE!
Detta kan göras på kinden, läpparna .. jaa hur du vill i princip, But i like this!!

So LETS DO THIS!!

*SJÄLVKLART  startar du med att fukta huden och sen foundation samt puder om så önskas :)


Du behöver

*CONCEALER (eller rättare sagt PRIMER)



Step 1
*Applicera över hela ögonlocket,med pensel eller händerna går lika bra ska ni se ;)


Step 2
*Eftersom vi behöver rött(och jag hade ingen röd ögonskugga)så fick jag använda mig utav rött läppstift,Röd läppenna går lika bra,men kom ihåg att alltid fixera det med ögonskugga så det inte kladdar av sig.


Applicera LIKE SO.up to the crease

Fixera med ögonskugga,om du ej har rött använd den "rödaste ROUGE du hittar i sminväskan.it´ll do it ;)
Tryck in skuggan!


Step 3 - BLÅ ÖGONSKUGGA



*Applicera längst in (ögonvrå) ut mot mitten,där vi sen lämnar plats för nästa färg.
För att få en skarpare linje kan du använda dig utav en blå kajalpenna först och sen skugga:)

Ser det ut såhär?? ...well then you are doing GOOOD!! vi går till nästa steg.



Fram med vit skugga(vit kajalpenna om du har)



Och gärna vit Shimmer pigment(om du har eller ngt som oxå funkar är highlight skugga ;) men i vitt.


Step 4

*vill du ha det väldigt vitt så rekommenderar jag att du börjar att fylla i med vit kajalpenna först, sen fixeramed vit skugga och shimmer
*pensla gärna på längst innre ögonvrå och under som på bilden.


Step 5

*Detta är om du vill ha lite mer djup och effekt på ögat annars kan ni skippa det här steget.
Men MÖRK brun skugga(eller lite svart) funkar



*Lägg den mörka skuggan längst franskanten och upp mot det röda som du ser på bilden, BLEND!!



* Step 6 - MASCARA och Eyeliner & Kajalpenna

Här har jag blå kajalpenna men det går lika bra med svart, något jag tyvärr inte hade på plats då var LÖSFRANSAR, men det är en väldigt rolig detalj som jag gärna hade velat ha med. Det blir suuuper snyggt med  långa eyelashes, TESTA vett jag!! det kan vara vanliga svarta, eller blåa eller med stjärnor på =D



Step 7


STJÄRNAN, den kan antingen målas på fri hand med vit kajal-penna(se till att den är mjuk och har mkt pigment)eller med vit kakeyeliner.
ELLER om ni vill ha det väldigt lätt för er, så kan ni absolut använda NAIL STAMPS (vita blommor eller stjärna om du så har)

And you are DONE!!

ROUGE & LÄPPSTIFT

Rouge-bronze och shimmer
Läppar- RÖDA LÄPPAR SÅKLART!!!




GOOOD LUCK!!!! hope you like it och ni får hemskt gärna berätta hur det gick om ni gör den här looken!!
Skicka bild gärna =D =D så får ni vara med på bloggen också om ni vill =D
Hope you´ll have FUN with this!!!

Now - HEJJA HEJJA HEJJA CHILEEE



Nu är den här flagga spegelvänd men såhär kan man ju oxå göra.
Man ser dock väldigt rolig ut måste jag erkänna! så röda läppar går nog hem mer än detta :P

">

CHILE (world cup) Naiiils!



So Im finally done with alla my CHILE nails! tyvärr ser man inte glittret så bra på bild men IRL är det 10 gånger snyggare, really SPARKLING!!! Hope you like it!


Om du också vill ha World Cup naglar, just Let me know and i´ll help ya.
Detta kan göras med glitter som på bilden, eller bara matt, eller helt andra mönster i dom färger du önskar.


Klassisk Manikyr (helfärg) 200:- (ord.pris 230:- )
(inkl. handbad,nagelbandsfix,polering,massage+lackning)

Fransk Manikyr på egna naglar 230:- (ord.pris 250:- )
(inkl. handbad,nagelbandsfix,polering,massage+fransk manikyr lackning)

Lackning helfärg 100 :- / 10 naglar
(ingår ej klassisk manikyr)

Lackning fransk manikyr 130:-
(ingår ej klassisk manikyr)

Lackning + Dekoration 200:- / 10 naglar
(ingår ej klassisk manikyr)

Dekorationer - 15 :- / nagel - 100 :- / 10 naglar
Stenar , Nail stickers , Luis Vitton Logo ,Striping Lack

KONTAKTA MIG här eller Facebook : Marisel Artistry

Fyll i : Uppgifter
***********

Namn:

Efternamn:

E-post adress:

Tel:

Önskad behandling:

Datum & tid:

Hur hittade du mig:


****************

LOVE & WELCOME!







Next thing up ... Chile inspired make up :D

LETS GOOO CHILEEE!!
">

Strong


Even when we are not so good,even when we are not doing that well, we are still StronG. Sometimes being able to admit that you are weak is the strongest thing you can do and sometimes you go through things you dont quite expect,u know,when it all happens at once,a lot of bumps in the road,but notice how those bumps ca...n turn into to the lesson that makes you a better person. 
So if we are feeling low,remember that we are still Strong!



 

">

Söndags efterrätt och min första chile nag...

dsc00196 (MMS)

Söndags efterrätt och min första chile nagel . . . :-)

">

Marisel goes World Cup nails


Inspirerad av world cup?? Aahhm.. yeah I guess you can tell =D
This is fun, but it definitely requires PATIENCE!!! *puuuh*
More flags coming up =D

 


Hope you like it !!! =D


* Idag hejjade jag såjklart på Argentina, (look My earrings, =P ) haha

But soooon sooon, CHILE!!!!!!!!!!! Wuuhuuu!!!!

">

Ny kund,Nytt hår,Just Lovely (Nickolina)

Har sagt det förr och jag säger det igen!! ÅÅH så glad man blir med nya trevliga kunder och här har vi en av dom , Tack till dig söta Nickolina,och tack för fikat så jätte gulligt av dig :D
Här satt vi med en massa löshår och FOTBOLLS matchen i bakgrunden (för VM får man ju inte missa)
Jag hoppas verkligen att du vart nöjd med håret och din nya look,Feel free to style and play with it.
Du är välkommen tillbaka när du vill :D



BEFORE pic#1



BEFORE pic #2




AFTER









">

Danisas student naglar :D

Fina söta kusin vitamin! Vilken tuur att du hann hit nu,dagen b4 your graduation :D yaay!
och såhär blev det, förlängning med vit fransk och lack dekoration.


BEFORE!

AFTER

With simple nail polish decoration =)

Imorn ses vi primita!! wuhuu..studenten!! muaaah <3



">

Im loving my scissor,Here is t-shirt # 3

YES ? or NO ? Please leave a comment =D =D



Ok so, tell me ... which one do you like most?
T-shirt # 1, #2 or #3???
">

Cutting T-shirt # 2

So this is another old t-shirt I found in my closet, nice color thou... but yeah once again, I forgot 2 take a BEFORE pic so...well.. this is the final look.
What do you think?


I like it better Now  :P wuhuu 

Im not really done with the back part but this is what I got so far...

Hope u like it :D :D

whats up next???... we´ll seee....this is FUN!!
">

Nope, not nails,not makeup, not hair but...

Är det inte naglar, make up eller hår så får det bli annat!!! Allt som är praktiskt Me like mucho,specially when u need to b creative, tänka tänka tänka och bara köra.
SÅ, vad är det nu för ngt man har hittat på... well.. för några år sen fastnade jag för allt som var tyg,saxar och sy maskiner =P Men för det mesta var det SAXEN! wow, man kan ju göra tusen saker med bara en sax och gamla kläder.
So nu är jag igång igen, det är dåliga tider nu med ekonomin så då får man helt enkelt use our imagination a little bit more. JAG SKA BÖRJA SY IGEN! wuhuu, är bestämd, ska börja sy lite enklare saker men som fortfarande är BÄRBARA :P vi får se hur det går, I´ll show you söta followers så får ni tycka till OKAY?? who know.. man kanske börjar sy lite fler än ett plagg, vi får se hur d går!
Men såhär vart d första plagget, hade inget att ha på mig, rotade i min garderob och hittade massor med old t-shirts that Im never gonna use anyway.

Så fram med SAXEN vare och börja klippa....


Oh... pssst... *viskar* saxen hade vägarna förbi mitt hår oxå.. =/ haha.. lugg vart d tillslut. Aj aj , d e illa när man är FÖR kreativ eller har tråkigt =/



Tyvärr glömde jag ta en före bild, men den var helsvart simple and boooring ;) i don´t need 2 tell u more :P
men så ser fram sidan ut

och på (man ska nog ha ngt helsvart under elr en annan HELfärgad bh,bikini)


Baksidan

Och på =D

Den vart väl HEEEEEEElt okej godkänd för att vara den första?? elr vad tycker ni ??



det blir fler grejjer sooon.. nu måste ja bara ut på jakt efter Symaskin =D

">

Green&Pink summer make up 2010



I got inspired by the past nail art I´ve done,the zebra nails,I just love the colors so I had to do a make up with similar colors :d so this is what i got at the end. A very summer green and pink look. This make up is great as evening makeup,if u ´re going out or something,is not that hard to do, you just need to be creative,use lots of colors and have fun with it, I promise you that you´ll like it,practice.
If you like this look and want me to do a "HOW TO tutorial", please leave a comments here or on FB : Marisel Artistry

THANK YOU!!

 
(click on the pics 4 bigger size)


The eye make up that I used for this look! Its all H6M and Makeupstore brand =D
You see, you don´t  need expensive brands always to create a great make up,=D









I HOPE YOU LIKE IT!!

Please subscribe to my FB beauty page : http://www.facebook.com/pages/Sweden/Marisel-Artistry-Makeup-Nail-Hair-Beauty/121569204534188?ref=sgm&__a=21

and youtube page: http://www.youtube.com/user/MariselArtistry1

MUCH LOOOOVE <3

">

Zebra nails nr 2 ( Karina )



Gracias för ditt besök Karinita =D efter mkt snack om Sol och bad och beslutsångest om vilka naglar du skulle ha, fick vi fram DESSA naglar tillslut *taddaaa*
I hope you like them as much as I do, I just LOVE the colors och det var fint utan glittret oxå ;)

Lacka dom nu med TOP COAT då och då så håller lacket längre, ta hand om dom så ses vi säkert igen, hoppas jag.
Då kanske jag har en LILA färg till dig :D just let me know ;)

Un abrazo och tack för att du valde mig :D jagblir alltid lika glad med Nya kunder,tack alla fina kunder och följare, NI ÄR BÄST!!!!!! MUAAAHH!!!!!



">

More nail art coming up :D COLOR FULL nails this summer

Vaknade upp med Strålande sol på mig och med en massa motivation att vara kreativ med färger.
So, what I did was this, some new nails with lots of colors- I used nailpolish from H&M actually, and as u can see,COLORFULL. ;) ME LIKE!!  Do You?? :D





just something ( white base coat from H&M )

   
( Klicka på bilderna för större format )




Vill du unna Dig en manikyr med handbad eller bara vill måla naglarna hos mig,då är du SUPER välkommen :D Jag gör allt från simpla eleganta hel lackningar till det super färglada nail art,the choice is all Yours :D
Här får ni prislista på MANIKYR - listan (för mer info kontakta mig,se nedan)

*Klassisk Manikyr (helfärg) 200:- (ord.pris 230:- )
 (inkl. handbad,nagelbandsfix,polering,massage+lackning)

*Fransk Manikyr på egna naglar 230:- (ord.pris 250:- )
 (inkl. handbad,nagelbandsfix,polering,massage+fransk manikyr lackning)

*Lackning helfärg 100 :- / 10 naglar
 (ingår ej klassisk manikyr)

*Lackning fransk manikyr 130:-
 (ingår ej klassisk manikyr)

*Lackning + Dekoration 200:- / 10 naglar
 (ingår ej klassisk manikyr)




Uppgifter
***********

Namn:

Efternamn:

E-post adress:

Tel:

Önskad behandling:

Datum & tid:

Hur hittade du mig:


****************

Skicka till -  mail : [email protected]  eller Facebook: Marisel Artistry


Much LOVE and WELCOME // Marisel =D
">

Zääändritääz Zebra nails


Oj oj något slitna ,men att dom höll ändå med nagel lacket :D i flera veckor ;) bra där Z'ndrita, stolt över dig att du inte fick av en enda :D :D *BIG UP till DIG*




men YES, it was about time to RE-do your nails, vilken hemsk utväxt haha
But still, not a single one Off,och nästan alla dina Egna naglar ;)


fila bort och applicera på nytt material,och new nail look.


Som såklart blev THE ZEBRA look (oh, och hennes lilla påhitt, leopard inspirerade mönster)
där har vi hela djungeln ;) precis som du ville :P


And hey, all done with H&M nailpolish, besides the black (so är fr Miami)


Hope You Like it :D 


See you in 3 weeks or so, då blir det ..... *vad blir det för naglar då Zändräää????


KRAM
">
RSS 2.0
Marisel Artistry - Makeup ,Nail & Hair Beauty

Promote Your Page Too